Ledige stillinger | Dinisenkraemmer

Ledige stillinger

Butikschef
Rødovre Isenkram, Rødovre

Vil du være med til at udvikle og organisere en familieejet isenkræmmer i rivende udvikling? Og kan du håndtere et team af dygtige medarbejdere og en butik med masser af fart på?

”Man får en masse udfordringer og kommer ind i et team, hvor der er god stemning og et godt sammenhold. Og så kommer man ind til en butik, hvor der er liv og et godt flow af kunder. Det er bestemt ikke en kedelig hverdag,” fortæller Henrik Wibroe, der ejer Rødovre Isenkram.

Historisk butik med ambitioner

Ved indgangen til landets største butikscenter finder du Rødovre Isenkram. Butikken er gået i arv i generationer og er i dag en forretning i to etager med en nyopstartet webshop, et bredt sortiment og en høj omsætning.

I butikken finder du et hold af 15 medarbejdere, der består af folk med forskellige aldre og køn. Mange af dem har det til fælles, at de har erfaring inden for branchen, og der er en stor selvstændighed i gruppen.

Få en hverdag i et levende miljø

Midt i det hele befinder du dig. Som butikschef leder du dine medarbejdere, mens du deltager i hverdagen på gulvet. Du sikrer dig, at butikken er flot og præsentabel, vejleder kunder og sørger for, at vi bibeholder den høje kundetilfredshed, som Rødovre Isenkram er kendt for.

Herudover bliver det dig, der:

  • samarbejder med den ansvarlige for vores webshop og boligkram.dk og ejeren omkring nye salgskampagner og tiltag, der sikrer vores vækst
  • laver vagtplaner og bestiller varer hjem
  • afholder medarbejderudviklingssamtaler og sørger for, at dine medarbejdere trives.

Du er erfaren, omgængelig og fuld af gåpåmod

  • Du har erfaring som butikschef eller lignende – hvis det er i samme branche, er det et plus.
  • Du kan både lede og samarbejde med en bred vifte af personligheder i alle aldersgrupper.
  • Du taler og skriver dansk.

Er det dig, vi står og mangler?

Er du interesseret, så send dit CV med en kort ansøgning via nedenstående link hurtigst muligt. Vi indkalder til samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om virksomheden

Rødovre Isenkram er en del af den landsdækkende kæde, Din Isenkræmmer, og kan derfor både være lokal og sikre konkurrencedygtige priser. Læs mere om os på vores hjemmeside.